Hopp til innholdet
Hjem » Artikler » Toppinger som Passer på Kyllingpizza

Toppinger som Passer på Kyllingpizza

  • av
Gourmet Chicken and Waffle Pizza

Kyllingpizza får et løft: Topper som smaker fantastisk!

Er du lei av den vanlige kyllingpizzaen som ikke har mye variasjon? Ikke fortvil, vi har noen fantastiske topper som vil gi et løft til din kyllingpizza! Med disse toppene vil din pizza smake fantastisk og vil få deg til å ønske mer. Her er noen av de beste toppene som vil forvandle en vanlig kyllingpizza til et kunstverk!

Kremet sopp og bacon

Kremet sopp og bacon er en av de deiligste toppene som vil forvandle en vanlig kyllingpizza til en kulinarisk opplevelse! Denne toppen er enkel å lage og tar bare noen få minutter. Start med å steke baconet og legg det til side. Stek deretter soppen i samme panne til den er gyllenbrun. Smør på et lag med kremet saus på pizzabunnen, og legg deretter på kyllingkjøtt, sopp, bacon og revet ost. Stek i ovnen til osten er smeltet og pizzaen er gyldenbrun. Server med en frisk salat og nyt!

BBQ kylling og paprika

Vil du ha en søt og krydret smak på din kyllingpizza? Da er BBQ kylling og paprika den perfekte toppingen for deg! Start med å steke kyllingkjøttet og paprikaen i en panne til de er myke. Tilsett deretter BBQ-saus og la det småkoke i noen minutter. Smør på et lag med tomatsaus på pizzabunnen, legg på BBQ-kylling og paprika, og topp med revet ost. Stek i ovnen til osten er smeltet og pizzaen er gyldenbrun. Server med en kald drikke og nyt!

Pesto og fetaost

Pesto og fetaost er en av de mest deilige toppene som vil gi en smakfull opplevelse på din kyllingpizza. Start med å smøre pesto på pizzabunnen, legg på kyllingkjøtt, fetaost og cherrytomater. Topp med litt ekstra pesto og noen ferske basilikumblader. Stek i ovnen til osten er smeltet og pizzaen er gyldenbrun. Server med en grønn salat og nyt!

Gjør pizzaen din til et kunstverk med disse deilige toppene!

Å lage en deilig kyllingpizza trenger ikke å være kjedelig og ensformig. Med disse fantastiske toppene vil du forvandle din vanlige kyllingpizza til et kunstverk! Prøv kremet sopp og bacon, BBQ kylling og paprika, eller pesto og fetaost for å gi din pizza en smakfull opplevelse. Disse toppene er enkle å lage og tar bare noen få minutter. Server med en frisk salat eller en kald drikke og nyt!

Fortsatt ikke mett? Les mer om kylling pizza her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *